Gå til
tilmelding

Verdensmålsugen

Verdensmålsugen afholdes 27.-30. september 2022 i København

 

Verdensmålsugen er det årlige topmøde i Danmark om den mest betydende dagsorden for mennesker og planet – de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, fred og velstand. Hvert år midt i september indtil 2030 mødes ledende beslutningstagere fra hele samfundet for at dele indsigt, debattere og give retning til Danmarks arbejde med de 17 verdensmål.

Sandheden er nemlig, at der er behov for at få sat mere fart på den samlede danske verdensmålsindsats.

2030-panelet, Global Compact Network Danmark, Altinget og Mandag Morgen er derfor gået sammen om at afholde Verdensmålsugen hvert år indtil 2030 - for at give samtalen om Verdensmålene et markant og forpligtende løft og sikre et både bredere og dybere engagement af politikere, virksomheder, organisationer og civilsamfund i Verdensmålene.

Verdensmålene handler nemlig om os alle. Om hele samfundet. I hele verden. Verdensmålsugen rummer derfor også indspark og perspektiv fra den samtidige globale dialog ved FN's Generalforsamling i New York, og fra folkelige danske samtale ved Folkemødet.

Arrangementerne finder sted i Altingets / Mandag Morgens gård i Ny Kongensgade 10. i København. Det vil også være muligt at deltage digitalt, da alle taler, debatter og arrangementer livestreames og lægges ud som videoer på denne side og Altingets facebookside.

 

Uanset hvordan du deltager, beder vi dig tilmelde dig de enkelte events.

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

27.-30. september 2022

Altinget og Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472, København K, Gården