Gå til
tilmelding

Afholdt Udfordringer og potentialer for en klimaneutral fremtid

Med udsolgt menes, at arrangementet er fuldt booket op på de fysisk pladser. Det er som altid gratis at deltage, og det er fortsat muligt at deltage digitalt og følge debatten direkte fra Verdensmålsugens hjemmeside. Der vil komme livestream på forsiden, når Verdensmålsugen starter på tirsdag. Det kræver ingen tilmelding.

Danmark skal være klimaneutralt senest i 2050. Det besluttede et samlet Folketing med energiaftalen i 2018. Målsætningen betyder, at Danmark skal omstilles til et samfund, hvor der ikke udledes mere drivhusgas, end der bliver optaget. Men hvordan gør vi det?  

Vi giver ordet til repræsentanter fra klimajournalistikken, videnskaben, erhvervslivet og det politiske niveau, så de kan komme med deres perspektiv på den store udfordring, og så at vi som tilhørere kommer hele vejen rundt om det store spørgsmål: hvordan skaber vi et bæredygtigt og klimaneutralt samfund senest i 2050?  

Det er muligt at deltage både fysisk og digitalt. Det kræver ingen tilmelding at deltage digitalt. Du kan følge debatten fra Verdensmålsugens forside. 

Debatten er arrangeret af Syddansk Universitet. 

Gratis

31. januar 2023 kl. 12:00

Fællessalen på Christiansborg