Gå til
tilmelding

Netværk

I vores fagnetværk får du inspiration, sparring og professionelle relationer -

kontakt os og hør mere om netværk inden for dit område.

Om netværk

Altinget og Mandag Morgens netværk sætter rammerne om faglige diskussioner i et fortroligt forum. Vi bringer nøglepersoner og ledere fra offentlige institutioner, interesseorganisationer og private virksomheder sammentil en møderække på fem årlige samlinger.


Møderne skal både være oplysende, saglige, aktuelle og personlige således, at du bliver udfordret og får indsigt i den nyeste udvikling inden for netop dit fagområde, med input fra førende eksperter og beslutningstagere.

Dit udbytte

Vi er af den overbevisning, at det fysiske møde kan ingen undvære. Derfor ønsker vi med de fagpolitiske netværk at skabe en personlig kontaktflade mellem det online Altinget og det fysiske rum - netværksgruppen som den politiske arena.

Mødelederen

Eksperter med indgående kendskab til fagområdet og et skarpt øje for den politiske arena

Relationer

Du styrker dit netværk og skaber professionelle relationer inden for netop dit fagområde

Summit

Et årligt, eksklusivt topmøde med højt profilerede keynote speakers fra ind- og udland

Ny viden

Inspirerende oplæg fra nøgleaktører med fingeren på den politiske puls

Årligt døgnmøde

Det årlige døgnmøde danner unikke og uformelle rammer for relationsdannelse og faglig sparring

Netværksmøder

Faglighed og fortrolige, løsningsorienterede debatter er i højsædet ved formiddagsmøderne

Udvalgte netværk

Vis alle

Sundhed

Altingets sundhedspolitiske netværk er en mulighed for at møde nøgleaktører i den danske sundhedssektor og erfaringsudveksle med andre engagerede beslutningstagere på området.&...Arbejdsmarked

I Altingets arbejdsmarkedspolitiske netværk sætter vi det danske arbejdsmarked under lup, når vi stiller skarpt på alt fra overenskomstforhandlinger, til vilkårene for dem, der befinder...By og Bolig København

Altingets netværk om by og bolig giver mulighed for at møde nøgleaktørerne i sektoren og hente inspiration og kendskab til, hvordan fremtidens byer og boliger udvikler sig. I netværk...Er du interesseret?

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra de relevante sektorer. Vi hører gerne om din profil og din interesse for vores fagnetværk.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på interesselisten over potentielle medlemmer. Listen er til dig, der gerne vil have besked om relevante netværk, særpriser og vores uddannelsesmuligheder. Så skriv dig op i formularen her – det er ganske uforpligtende.


Accepter betingelser