Velkommen til Altinget: arktis

PREMIERE: Arktis er i fokus på Altingets nye portal og i Altingets nye nyhedsbrev, der afløser Arktisk Nyt.

Altinget: arktis er Altingets nye portal og nyhedsbrev om udviklingen i Arktis set fra et dansk perspektiv. Fokus vil være på rigsfællesskabet, udenrigs- og sikkerhedspolitik samt erhverv, infrastruktur og klima.

På portalen vil være artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over Folketingets arbejde med relevans for Arktis. Det hele samles hver onsdag i et nyhedsbrev.

Portalen er en fortsættelse af nyhedssitet Arktisk Nyt, som Altinget har overtaget. Det betyder, at Altinget: arktis allerede nu består af flere hundrede artikler.

Attraktivt prøveabonnement
I de næste tre uger er alt stof på Altinget: arktis tilgængeligt for alle – ligesom det var på Arktisk Nyt. Herefter vil artiklerne kun være tilgængelige for abonnenter af nyhedsbrevet fra Altinget: arktis. Det vil udkomme en gang om ugen.

I løbet af april vil alle nuværende modtagere af Arktisk Nyts nyhedsbrev blive kontaktet med tilbud om et attraktivt prøveabonnement på nyhedsbrevet fra Altinget: arktis, ligesom det er muligt for alle at få et 14-dages prøveabonnement.

Hvis du har idéer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen.

Forrige artikel Rusland er Færøernes største eksportmarked Rusland er Færøernes største eksportmarked Næste artikel To nye partier klar til grønlandsk valg To nye partier klar til grønlandsk valg