Her er årets mest læste kommunaldebat

TILBAGEBLIK: Økonomi og styring har optaget læserne af Altinget Kommunal mest. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

Debatindlæg om budgetloven, som finansminister Bjarne Corydon med S-R-SF-regeringen fik igennem i 2012, har været blandt de mest læste indlæg på Altinget Kommunal i 2019.
Debatindlæg om budgetloven, som finansminister Bjarne Corydon med S-R-SF-regeringen fik igennem i 2012, har været blandt de mest læste indlæg på Altinget Kommunal i 2019.Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Besparelser på børneområdet, udligningssystemet, budgetloven og retssikkerhed på handicapområdet har været i fokus i årets mest læste debatindlæg på Altinget Kommunal.

Nu, hvor valgåret er ved at rinde ud, har vi fundet de store regneark frem og set på, hvilke debatemner der har trukket flest læsere i 2019.

Her er de fem mest læste debatindlæg:

 

Elisa Rimpler1. Forældre og pædagoger: Kommunerne har ikke leveret varen på børneområdet
Bragt 30. august

Efter årtier med besparelser skulle børneområdet genoprettes. Så hvorfor omfavnede kommunerne ikke muligheden for at give børnene en bedre start, spurgte formændene for BUPL og FOLA, Elisa Rimpler og Signe Nielsen.

"Faktum er jo, at kommunerne ikke har leveret varen. At de penge, som med jævne mellemrum er sendt fra Christiansborg i retning af børnene, blot er blevet ædt op af andre besparelser på børnene ude i kommunerne. Kære borgmestre: I ved det jo godt. I har selv vedtaget budgetterne," skrev de.

Læs indlægget her

 

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00