Her er årets mest læste uddannelsesdebat

TILBAGEBLIK: Stressede lærere på FGU har optaget læserne af Altinget Uddannelse mest. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

To debatindlæg om FGU var blandt de mest læste indlæg på Altinget Uddannelse i 2019.
To debatindlæg om FGU var blandt de mest læste indlæg på Altinget Uddannelse i 2019.Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Stress blandt lærere, bekæmpelse af social ulighed og svigt af de sproglige fag har været i centrum i de mest læste debatindlæg på Altinget Uddannelse.

Nu, hvor valgåret er ved at rinde ud, har vi fundet de store regneark frem og set på, hvilke debatemner der har trukket flest læsere i 2019.

Her er de fem mest læste debatindlæg:

 

Hanne Pontoppidan1. Uddannelsesforbundet: Lærere går ned med stress på FGU
Bragt 13. december

FGU'en skulle sikre, at flere unge gennemførte en ungdomuddannelse. Men der var vi langtfra endnu. Lærere gik ned med stress, taxametrene var for små, og unge blev fejlvurderet til FGU. Politikerne blev nødt til at tage ansvar, mente Uddannelsesforbundets formand, Hanne Pontoppidan.

"En del lærere er gået ned med stress, og rigtig mange hænger i med det yderste af neglene. En helt uholdbar situation. Er det uopretteligt? Nej. Overhovedet ikke, og det gode er, at vi er rigtig mange, der vil denne her uddannelse det godt. Men man må ikke negligere de mange mangler og ufærdigheder, der endnu er," skrev hun.

Læs indlægget her

 

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00