Aarhus henter ny direktør for Børn og Unge i Aalborg

Aarhus Byråd har godkendt ansættelsen af Martin Østergaard Christensen som direktør for Magistratsafdelingen for Børn og Unge. Han kommer fra en stilling som skoledirektør i Aalborg Kommune. 

Foto: Pressebillede
Nikolai Evereth Hansen

Martin Østergaard Christensen tiltræder 3. december stillingen som direktør for Børn og Unge i Aarhus Kommune. Det sker, efter kommunen 31. oktober godkendte ansættelsen på et byrådsmøde.

Det skriver Aarhus Kommune. 

Østergaard Christensen har siden 2014 være skoledirektør i Aalborg Kommune, men skifter i starten af julemåneden til Aarhus Kommunes Børn og Unge-område. Her skal han stå i spidsen for Aarhus Kommunes største område, der med sine 14.000 tusinde ansatte beskæftiger sig med 65.000 børn dagligt. 

Martin Østergaard Christensen glæder sig til at blive en del af de 14.000 ansatte.

"Børn og Unge har en afgørende rolle i at sikre, at alle børn i kommunen lærer, trives og generelt oplever gode børneliv. For at vi lykkes med det, er vi dybt afhængige af den professionelle indsats, der udføres af medarbejdere og ledere i kommunen – og deres arbejde glæder jeg mig til at opleve og blive en del af," udtaler han. 

Østergaard Christensen afløser konstitueret direktør Søren Aakjær, som har siddet i direktørstolen siden foråret, da den hidtidige direktør, Jan Præstholm, og kommunen blev enige om at afbryde samarbejdet.

Martin Østergaard Christensen er ud over sit kommende arbejde i Aarhus Kommune formand for Advisory Board COK i Center for Offentlig Kompetenceudvikling og medlem af KL's børne- og kulturudvalgs kontaktudvalg.

Han er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00