B.T. nedlægges som betalingsavis i hverdagen

FUSION: Fra næste år slås betalingsavisen B.T. og gratisavisen B.T. Metro sammen. Avisen vil kunne fås gratis i hverdagen og mod betaling i weekenden.

B.T. og Metroxpress blev sidste år samlet under B.T.-brandet.
B.T. og Metroxpress blev sidste år samlet under B.T.-brandet.Foto: colourbox

B.T. vil fra årsskiftet ikke længere være at finde som betalingsavis i hverdagen.

Det skriver Berlingske. 

B.T. og Metroxpress blev sidste år samlet under B.T.-brandet, og siden er både betalingsavisen B.T. og gratisavisen B.T. Metro udkommet på hverdage. 

Det ændres dog fra årsskiftet, hvor avisen i hverdagene vil kunne findes gratis i blandt andet toge og busser, mens en større udgave af avisen sælges i løssalg i weekenden. Abonnenter får fortsat leveret avisen alle ugens dage.

Michael Dyrby, ansvarshavende chefredaktør på B.T, fortæller, at tanken bag den nye model for avisen er at skabe et levedygtigt printmedie. 

"Vi ønsker at skabe et levedygtigt printmedie, der er en blanding af abonnement, løssalg og gratis. Denne model giver bedst mening for B.T. Vi ved, at de fleste abonnenter er særligt glade for avisen i weekenden, og det er også her, vi har det største løssalg. Derfor skaber vi en ny og større lørdags- og søndagsavis," siger Michael Dyrby, ansvarshavende chefredaktør på B.T.

Han fortæller desuden, at nyheder, sport og underholdning fortsat skal være avisens fokusområder. 

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00