Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem

AJOUR: Kommentatorerne og folk med forbindelse til de borgerlige partier er begyndt at fremmane et scenarie, hvor S og V går i regering sammen efter næste valg. Helt ude i hampen, siger Altingets politiske kommentator.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Et rygte, en idé, en teori går gennem den politiske journalistik i disse dage som et spøgelse. Muligheden for en regering med både Socialdemokratiet og Venstre.

Såvel Michael Kristiansen, den berømte eks-spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, Berlingskes Bent Winhter, Børsens politiske kommentator Helle Ib og eksminister Søren Pind har leget med tanken.

Hovedargumentet er, at efter valget bliver det så kaotisk med ultimative krav fra et uregerligt − og derfor kun angiveligt parlamentarisk grundlag − at de to ærkefjender vil finde sammen i et fornuftsægteskab.

Men det er rent tankespind, siger Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, til dagens Ajour-vært, magasinredaktør Esben Schjørring. Lyt med her.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Ugens EU-podcast: De tyske og franske valgkampe handler om nationalisme Ugens EU-podcast: De tyske og franske valgkampe handler om nationalisme Næste artikel Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større