Dagens podcast: Der er gået storpolitik i sagen om Sjælsmark

AJOUR: Der er masser af kritik at tage af om Udrejsecenter Sjælsmark med en kritisk rapport fra Ombudsmanden og senest en video af en dreng, der ikke må få broccoli og kartofler. Altinget: ajour ser på den politiske betydning af sagen.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Er forholdene på Udrejsecenter Sjælsmark så dårlige, at der ikke bør være børn til stede, eller er ønsket om en stram udlændingepolitik vigtigere?

Det diskuterer politikerne på tværs af hele Folketinget i øjeblikket, mens lokalpolitikerne i Hørsholm bare helst vil have lukket centret.

Men hvad har sagen af betydning for de politiske partier? Altinget: ajour ser nærmere på sagen om Udrejsecenter Sjælsmark i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Fører kontanthjælpsloftet egentlig til flere mennesker i job? Dagens podcast: Fører kontanthjælpsloftet egentlig til flere mennesker i job? Næste artikel Ugens EU-podcast: Nytårsbriefing fra Lars Løkkes toprådgiver Ugens EU-podcast: Nytårsbriefing fra Lars Løkkes toprådgiver
Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

NY FORMAND: Jakob Ellemann-Jensen kan være godt tilfreds oven på lørdagens ekstraordinære landsmøde. Den nye V-formands vigtigste opgave bliver nu at aflive fløjkrigene, vurderer Altingets politiske kommentator.