Dagens podcast: "Der er grænser for, hvor seriøst man kan tage Paludans projekt"

AJOUR: Rasmus Paludans rejse fra Radikal Ungdom til nu at ville smide alle ikke-etniske danskere ud af landet mangler sammenhæng, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Rasmus Paludans parti, Stram Kurs, nåede de cirka 20.000 vælgererklæringer i denne uge, og nu kommer partiformanden til at være en del af valgkampen.

Men der mangler sammenhæng i den rejse, som Paludan har været på for at nå til det punkt, hvor han er nu, med yderligtgående holdninger over for muslimer, mener Altingets politiske kommentator.

Det samme gælder for Klaus Riskær Pedersen, der også for nylig er blevet opstillet og tidligere har forsøgt at blive en del af en række forskellige partier.

Dagens Ajour har besøg af Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Derfor droppede en splittet regering naturmålene Dagens podcast: Derfor droppede en splittet regering naturmålene Næste artikel Dagens podcast: Hvorfor bliver så mange ngo-topchefer smidt på porten? Dagens podcast: Hvorfor bliver så mange ngo-topchefer smidt på porten?
Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

ÆLDREVELFÆRD: Ældreområdet har indtil nu ligget lavt prioriteret hos regeringen, men mediestorm om dårlige forhold på plejehjem giver støttepartier blod på tanden forud for efterårets finanslovsforhandlinger.