Dagens podcast: Derfor har regeringen ikke flyttet vælgere med finansloven

AJOUR: En kaskade af udspil fra regeringen har ikke flyttet de vælgere tilbage, som Socialdemokratiet har formået at vinde over, siden Mette Frederiksen blev S-formand.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

På trods af heftig dominans i medierne er vælgerne ikke blevet regeringen og Venstre mere venligt stemt, og nu skal finansloven forhandles hjem.

Og mens de første delaftaler er faldet på plads, udestår spørgsmålet om det såkaldte paradigmeskift i udlændingepolitikken. Et paradigmeskift, Dansk Folkepartis integrationsordfører Marie Krarup fik skabt tvivl om, da hun først foreslog og siden trak i land på en idé om en decideret lejr til flygtninge.

Men hvad går paradigmeskiftet egentlig ud på, og hvad kan regeringen tilbyde?

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, samler op på den seneste måneds meningsmålinger, fortæller nyt om forhandlingerne om det såkaldte paradigmeskift i udlændingepolitikken – og så bliver det ene øje vovet i forhold til et tidspunkt for næste valg.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Der er knas i det amerikanske demokrati Dagens podcast: Der er knas i det amerikanske demokrati Næste artikel Dagens podcast: Århundredets våbenhandel 2.0 Dagens podcast: Århundredets våbenhandel 2.0