Dagens podcast: Er der gået valgkamp i forhandlingerne om arbejdsmiljø?

AJOUR: Torsdag forhandles der i Beskæftigelsesministeriet om en arbejdsmiljøreform, som regeringen længe har haft undervejs. Og nu er det måske blevet sværere at nå i mål med en aftale. Hør hvorfor i dagens Altinget: ajour.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

I sidste øjeblik inden et valg forsøger regeringen nu at lande en aftale i Folketinget om at forbedre arbejdsmiljøindsatsen.

Men forhandlingerne, der tager udgangspunkt i en række anbefalinger fra arbejdsmarkedets parter, har den seneste måned fået en andet fokus, efter Socialdemokratiet har sat nedslidning og tidligere tilbagetrækning på dagsorden.

Hvad betyder det for de forhandlinger, der finder sted i denne uge? Det sætter vi fokus på i dagens Ajour-afsnit, hvor arbejdsmarkedsredaktør Søren Elkrog Friis er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk? Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk? Næste artikel Dagens podcast: Når danskernes milliardgæld bliver et problem Dagens podcast: Når danskernes milliardgæld bliver et problem