Dagens podcast: Hvad er ånden i loven om reglerne for partistøtte?

AJOUR: Britt Bager holder sig inden for loven om partistøtteregler, men det bliver diskuteret, om Venstre-politikerens manøvre er imod lovens formål. Hvad er op og ned i den sag? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Først fik Venstre en bøde for at omgå partistøttereglerne, og bagefter kom det frem, at Britt Bager havde modtaget 100.000 kroner fra én person, men fra fem forskellige CVR-numre – og derfor holdt sig inden for partistøttelovens regler.

Men går den manøvre imod intentionen med loven? Og hvad er intentionen i så fald?

Altinget: ajour ser nærmere på den sag, og hvordan de danske partistøtteregler generelt bliver vurderet ude i verden. Gæst er Altinget-journalist Kristine Korsgaard.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Er det trygt at overlade vand og varme til frivillige kræfter? Dagens podcast: Er det trygt at overlade vand og varme til frivillige kræfter? Næste artikel Ugens EU-podcast: May får en ny klippeskrænt, mens Vestager bliver kandidat til ... noget! Ugens EU-podcast: May får en ny klippeskrænt, mens Vestager bliver kandidat til ... noget!