Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport

AJOUR: Fredag var der nyt i sagen om Britta Nielsen. Men hvad kan man egentlig drage af konklusioner ud fra de to nye rapporter? Altinget: ajour ser nærmere på det med småt i dagens udgave.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Britta Nielsen har svindlet for mere end først antaget, og så var det ikke muligt at stille nogen til ansvar for, at det overhovedet har været muligt at svindle.

PwC og Kammeradvokaten præsenterede med to undersøgelser ny viden om sagen − og Altinget: ajour er dykket ned i detaljerne i de to udgivelser på hver over 100 sider. Hvad kan man egentlig drage af konklusioner? Og er der risiko for, at der er blevet svindlet endnu mere?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dag. Gæst er Altinget-journalist Simon Lessel.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Vil de unge stemme om Europa i dette forår? Ugens EU-podcast: Vil de unge stemme om Europa i dette forår? Næste artikel Dagens podcast: Sådan går det med at flytte arbejdspladser ud i landet Dagens podcast: Sådan går det med at flytte arbejdspladser ud i landet
Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

NY FORMAND: Jakob Ellemann-Jensen kan være godt tilfreds oven på lørdagens ekstraordinære landsmøde. Den nye V-formands vigtigste opgave bliver nu at aflive fløjkrigene, vurderer Altingets politiske kommentator.