Dagens podcast: Sådan skrider regeringsforhandlingerne frem

AJOUR: Der forhandles stadig bag lukkede døre om Danmarks fremtid, men hvad ved vi egentlig om indholdet af forhandlingerne? Og holder støttepartierne fast i deres røde linjer? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det er 14 dage siden, at resultatet af Folketingsvalget stod klart.

Der er dog fortsat ikke en ny regering på plads - men forhandlingerne er i gang på fuldt blus.

Men hvad forhandler de egentlig om? Og hvordan skrider forhandlingerne frem?

Det ser Altinget: ajour nærmere på med forsidejournalist Kristine Korsgaard.

*Denne udsendelse er optaget inden udviklingen onsdag aften, hvor S, SF og EL indgik en aftale om et klimamål, mens Radikale udeblev fra mødet i protest mod, at det blev offentliggjort, før der lå en endelig aftale.

Læs mere om den udvikling her: Ekspert kalder rød klimaaftale ”historisk” og ”ambitiøs” – alligevel er der dårlig stemning 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne Næste artikel Dagens podcast: Snart skal en ny regering finde penge frem til det danske sundhedsvæsen Dagens podcast: Snart skal en ny regering finde penge frem til det danske sundhedsvæsen
Thorning på S-kongres: I skal turde samarbejde over midten

Thorning på S-kongres: I skal turde samarbejde over midten

VIP-GÆST: Helle Thorning-Schmidt optrådte på sin første S-kongres, siden hun gik af som formand i 2015. Den tidligere statsminister bakkede op om sin arvtager, som dog blev formanet om at søge kompromisset for at undgå britiske tilstande.