Dagens podcast: Krigsveteranerne vil ikke være klienter

AJOUR: Det er ikke alle veteraner, der er lige tilfredse med den behandling, man møder, når man vender hjem fra krig og skal ud i det danske samfund igen. Den sag fortæller Altingets forsvarsredaktør, Andreas Krog, mere om i dagens udsendelse.

De danske veteraner bør få en mere specialiseret behandling, når de vender hjem fra krig og skal ud i det danske samfund igen, mener flere aktører.
De danske veteraner bør få en mere specialiseret behandling, når de vender hjem fra krig og skal ud i det danske samfund igen, mener flere aktører.Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Man skal ikke blive overfaldet af standard-aktiveringsforløb, når man vender hjem fra felten.

Det er meldingen fra forhenværende oberst Lars R. Møller, der i forbindelse med flagdagen 5. september udkommer med en ny bog.

I stedet skal man lave nogle specialiserede forløb for veteranerne, som tager hånd om de særlige problemer, der opstår i kølvandet på deres udsendelse. For sådan kan det danske samfund få gavn af deres talenter.

Den sag sætter Altinget: ajour fokus på i dagens udsendelse med redaktør for Altinget: forsvar, Andreas Krog, i studiet.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00