Danske Statsministre #6: Hørrings forsøg på at sælge De Vestindiske Øer endte i international skandale

PODCAST: Den danske statsminister Hugo Hørring fik New York Times på nakken, da han med kreative metoder forsøgte at sælge De Vestindiske Øer. Hør også om Hannibal Sehested, den allersidste Højre-statsminister, i denne udgave af Danske Statsministre, der er sidste episode i 2. sæson.

Penge under bordet og en dansk regeringsleder – Hugo Hørring – der kendte til metoderne.

Det var en del af den historie, som New York Times foldede ud i starten af 1900-tallet, da De Vestindiske Øer var på vej til at blive solgt.

Det kan du høre om i dette afsnit af Danske Statsministre, hvor du også bliver præsenteret for Hørrings efterfølger, Hannibal Sehested.

Afsnittet leder frem til systemskiftet i 1901, hvor Danmark får sin første Venstre-regering og er dermed også afslutningen på 2. sæson af podcasten.

Vores værter er Andreas Bach Mortensen og Nicolai Søndergård Kjær.

Klik her og abonner på Danske Statsministre i iTunes. Find os på PodBean her og på Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet #13: Til kaffe med Løkke: EU er fremtiden for Danmark, 100 procent! Parlamentet #13: Til kaffe med Løkke: EU er fremtiden for Danmark, 100 procent! Næste artikel Lydartikel: Portræt af Anders Bondo – formand, forhandler og lærer Lydartikel: Portræt af Anders Bondo – formand, forhandler og lærer