Europa-podcast: Det bøvlede Brexits betydning for UK, EU og alle omkring

PARLAMENTET: Under Folkemødet var den britiske ambassadør i Danmark, Dominic Schroeder, på besøg til et arrangement hos Altinget, hvor politikere og organisationer fik mulighed for at stille ham spørgsmål om Brexit. Lyt til den seance her.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Hvad er det, de danske virksomheder er nervøse for, når Brexit efter planen engang rammer? Hvad betyder det for deres omsætning, for jobs og for livet for europæerne helt generelt?

Det var noget af det, som et arrangement under Folkemødet på Altingets hotel i Allinge, handlede om.

Her var Storbritanniens ambassadør i Danmark, Dominic Schroeder, hovedgæsten, der stod skoleret og blev mødt af spørgsmål fra Lasse Hamilton Heidemann, EU- og international chef i Dansk Erhverv, Tina Christensen, næstformand i 3F, Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

Derudover var to danske medlemmer af Europa-Parlamentet også forbi, Pernille Weiss (K) og Jeppe Kofod (S).

Lyt til den debat her.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Forrige artikel Sommerpodcast: Liberalisme i Danmark Sommerpodcast: Liberalisme i Danmark Næste artikel Sommerpodcast: Populisme i Danmark Sommerpodcast: Populisme i Danmark
Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

FOLKEMAGT: Det er nu et år siden, at europæerne rystede den politiske pose og sendte et nyt hold repræsentanter til Europa-Parlamentet. Men Brexit, corona og institutionelt fnidder har afholdt Parlamentet fra rigtig at finde sine ben.