Europa-podcast: Det bøvlede Brexits betydning for UK, EU og alle omkring

PARLAMENTET: Under Folkemødet var den britiske ambassadør i Danmark, Dominic Schroeder, på besøg til et arrangement hos Altinget, hvor politikere og organisationer fik mulighed for at stille ham spørgsmål om Brexit. Lyt til den seance her.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Hvad er det, de danske virksomheder er nervøse for, når Brexit efter planen engang rammer? Hvad betyder det for deres omsætning, for jobs og for livet for europæerne helt generelt?

Det var noget af det, som et arrangement under Folkemødet på Altingets hotel i Allinge, handlede om.

Her var Storbritanniens ambassadør i Danmark, Dominic Schroeder, hovedgæsten, der stod skoleret og blev mødt af spørgsmål fra Lasse Hamilton Heidemann, EU- og international chef i Dansk Erhverv, Tina Christensen, næstformand i 3F, Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

Derudover var to danske medlemmer af Europa-Parlamentet også forbi, Pernille Weiss (K) og Jeppe Kofod (S).

Lyt til den debat her.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Tema: Podcast: Hør Altinget: Parlamentet

Forrige artikel Sommerpodcast: Liberalisme i Danmark Sommerpodcast: Liberalisme i Danmark Næste artikel Sommerpodcast: Populisme i Danmark Sommerpodcast: Populisme i Danmark
Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

TOPMØDE: De europæiske ledere har torsdag aften nikket ja til briternes nye udtrædelsesaftale. Næste skridt er en godkendelse i det britiske underhus. Men det er fortsat meget usikkert, hvorvidt den britiske premierminister, Boris Johnson, kan samle et flertal blandt de britiske parlamentarikere.