Fire nye debattører til Altinget

DEBATNYT: Altinget opruster sit debatunivers med fire nye navne, der fremover vil bidrage med skarpe kommentarer. Mød dem her.

Altingets læsere vil fremover få glæde af knivskarpe kommentarer fra Lars Olsen, Anne Sofie Allarp, Nima Zamani og Mona Juul, der alle fire indtræder i Altingets faste skribentkorps. Læs mere om dem herunder.

Lars Olsen (1955) er journalist, kommentator og foredragsholder. Han har senest udgivet bogen Det forsvundne Folk (2018) og er blandt forfatterne til Klassekamp fra oven (2014) og en række andre anmelderroste debatbøger. Han er uddannet cand.phil. i samfundsfag, og har tidligere været journalist på blandt andet Politiken og det nu lukkede Aktuelt. I dag arbejder han som freelancer.

Anne Sofie Allarp (1972) er forfatter, journalist, foredragsholder og jurist. Anne Sofie Allarp er tidligere international redaktør og vært på Radio24syvs udenrigsmagasin Datolinjen. Hun har senest udgivet 'Den skandinaviske drøm' (2014). I 2007-2009 var hun international sekretær for Socialdemokratiet, som hun meldte sig ud af i 2015. Hun er uddannet cand.jur ved Københavns Universitet, 1999. Anne Sofie Allarp vil fremover skrive kommentarer til Altinget hver anden uge.

Nima Zamani (1988) er jurist, debattør, radiovært på 'Den uafhængige' og underviser i debat og etik. Nima Zamani er tidligere radiovært på blandt andet Radio4 (Retfærdighedens stemmer) og Radio 24syv (Stram Diskurs og Nattevagten). Han er uddannet cand.jur. fra Københavns universitet, 2017. Nima Zamani vil fremover skrive kommentarer til Altinget hver anden uge.

Mona Juul (1967) medlem af Folketinget for Konservative. Mona Juul blev valgt i 2019 og er opstillet i Østjylland. Hun er tidligere adm. direktør for reklamebureauet Envision, hvor hun fortsat er medejer og nu bestyrelsesmedlem. Mona Juul er desuden nomineret til Tingprisen 2020, som Altinget uddeler hvert år til en politiker, der har udvist en særlig evne at kommunikere, så dansk eller europæisk politik er kommet tættere på vælgerne.

Forrige artikel Lisbeth Knudsen: Vi kan ikke leve med et demokrati på pause, når krisen rammer Lisbeth Knudsen: Vi kan ikke leve med et demokrati på pause, når krisen rammer Næste artikel Jarl Cordua: Bagmandspolitiets nøl forlænger Thulesen Dahls formandstid Jarl Cordua: Bagmandspolitiets nøl forlænger Thulesen Dahls formandstid
Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

ERSTATNING: Et bredt flertal i Folketinget er enige om en aftale, som sikrer knap 19 milliarder i erstatning til danske minkavlere og følgeerhverv. Over de næste ti år skal avlerne kompenseres for aflivningen af alle mink i kampen mod coronasmitte.