Folkemøde-podcast #1: Dagens anbefalinger og hvem er Folkemødet til for?

PODCAST: Hver morgen under Folkemødet giver Altinget dig anbefalinger til dagens mest interessante arrangementer og et interview med en af vores fagjournalister. Første dag sætter vi fokus på Folkemødet - er det en succes, og hvem er mødet egentlig til for?

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Interesserer befolkningen sig for Folkemødet, og lever Folkemødet op til det, det skal?

Det spørgsmål svarer Altingets civilsamfunds-redaktør, Carsten Terp, på i den første udgave af Altinget Folkemøde-podcast, som udkommer hver morgen under Folkemødet.

Derudover vil Altingets redaktionschef, Cecilie Gormsen, bringe dig de bedste anbefalinger til nogle af de tusindvis af arrangementer, som Folkemødet har at byde på. Både de politisk interessante, de fagligt funderede og de skæve arrangementer.

Vores vært er Henrik Axel Buchter, og du kan få den nyeste udgave af vores udsendelse direkte i din podcast-app hver dag, hvis du følger Altinget: Special.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Forrige artikel Lyt til Søren Hoves analyse: Boligpriserne kan falde uden en boligboble Lyt til Søren Hoves analyse: Boligpriserne kan falde uden en boligboble Næste artikel Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump