Her er årets mest læste arbejdsmarkedsdebat

TILBAGEBLIK: Fleksjob, førtidspension og import af arbejdskraft har optaget læserne af Altinget Arbejdsmarked mest. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

Pressede fleksjobbere, udskældte jobcentre og importeret arbejdskraft har optaget læserne af Altinget Arbejdsmarked.
Pressede fleksjobbere, udskældte jobcentre og importeret arbejdskraft har optaget læserne af Altinget Arbejdsmarked.Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Pressede fleksjobbere, udskældte jobcentre og importeret arbejdskraft. Det er emner, som årets mest læste debatindlæg på Altinget Arbejdsmarked kredser om.

Nu, hvor valgåret er ved at rinde ud, har vi fundet de store regneark frem og set på, hvilke debatemner der har trukket flest læsere i 2019.

Her er de fem mest læste debatindlæg:

 

Mona Striib1. 60 organisationer: Reform af fleksjob og førtidspension rammer skævt
Bragt 5. april

Reformen af førtidspension og fleksjob fra 2012 havde sendt borgere i urimelige ressourceforløb og arbejdsprøvninger, skrev 60 faglige og sociale organisationer og handicaporganisationer, heriblandt FOA og Dansk Magisterforening, fra alliancen Værdig Reform.

"Alt for mange har fået nej til førtidspension, selvom det er helt åbenlyst, at de er så syge, og at førtidspension er den eneste anstændige løsning. Ligeledes er det helt tydeligt, at retssikkerheden halter betragteligt, når de syge møder systemet," skrev de.

Læs indlægget her

 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00