Her er årets mest læste civilsamfundsdebat

TILBAGEBLIK: Udbrændte ildsjæle har optaget læserne af Altinget Civilsamfund mest. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

Vibe Klarups debatindlæg 'Hvilken slags ledelse skal der til, for at civilsamfundet kan lykkes?' var det næstmest læste indlæg på Altinget Civilsamfund i 2020.
Vibe Klarups debatindlæg 'Hvilken slags ledelse skal der til, for at civilsamfundet kan lykkes?' var det næstmest læste indlæg på Altinget Civilsamfund i 2020.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Udbrændte ildsjæle, ledelse af faglige medarbejdere og krav i den tredje sektor har været i fokus i de mest læste debatindlæg på Altinget Civilsamfund.

Nu hvor valgåret er ved at rinde ud, har vi fundet de store regneark frem og set på, hvilke debatemner der har trukket flest læsere i 2019.

Her er de fem mest læste debatindlæg:

 

Robert Olsen1. Kofoeds Skole: Civilsamfundet har ikke brug for ildsjæle
Bragt 17. december

Civilsamfundet havde nok mere brug for arbejdsmænd og kvinder med idealer end ildsjæle, der hurtigt brændte ud, mente forstander Robert Olsen fra Kofoeds Skole.

"For nogle år siden skulle jeg for eksempel holde et oplæg i en mindre ngo, som netop havde fyret sin leder. Ja, han var ligefrem blevet ekskluderet af foreningen. Denne mand var en sand ildsjæl med fanen hævet højt og med mindre blik for andre folk og alt andet end "idéen". Min refleksion til forsamlingen var, at ildsjæle har en tendens til enten at brænde ud eller også brænde alle i sin nærhed," skrev han.

Læs indlægget her

 

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00