Her er den nye bestyrelse for Center for Boligsocial Udvikling

SKIFTEDAG: Boligminister Kaare Dybvad Bek har udnævnt ny bestyrelse for Center for Boligsocial Udvikling, der får S-borgmester som ny formand. Se alle navnene her. 

Boligminister Kaare Dybvad Bek har præsenteret ny bestyrelse for CFBU. 
Boligminister Kaare Dybvad Bek har præsenteret ny bestyrelse for CFBU. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Center for Boligsocial Udvikling (CFBU), der arbejder for at styrke de boligsociale indsatser i udsatte boligområder, har fået en ny bestyrelse.

Det skriver Transport- og Boligministeriet i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse skal sidde i perioden 2021 til 2024 og får Fredensborg-borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) som formand. 

"Jeg er utrolig glad for, at Thomas Lykke Pedersen har sagt ja til opgaven om at tilføre nye kræfter til CFBU og videreudvikle det gode arbejde, som centret og dets afgående bestyrelse har stået for i de seneste fire år," siger boligminister Kaare Dybvad Bek i pressemeddelelsen.

Med i panelet er desuden blandt andet Geeti Amiri og Ali Aminali, der er velkendte stemmer i integrationsdebatten. Det er en fordel at have dem med på holdet, mener ministeren. 

"Jeg er sikker på, det vil komme CFBU til gavn, at der i den nye bestyrelse kommer til at være folk med praktiske erfaringer fra den hverdag, som centrets arbejde med udsatte boligområder retter sig imod," siger han. 

Den nye bestyrelse består af følgende navne:

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00