Om  
Isabella Arendt

Isabella Arendt stiller op til folketingsvalget i Københavns Storkreds

Kristendemokraternes landsformand Isabella Arendt meddeler, at hun stiller op til næste folketingsvalg i Københavns Storkreds.

Jon Michelsen

Isabella Arendt har meddelt, at hun stiller op til folketingsvalget i Københavns Storkreds.

Det oplyser Kristendemokraterne i en pressemeddelelse.

Isabella Arendt, der umiddelbart inden valget i 2019 overtog posten som landsformand fra den sygemeldte Grenov, modtog over 8.000 personlige stemmer, da hun var opstillet i Østjyllands Storkreds. Dog opnåede hun ikke valg, da partiet lå under spærregrænsen.

Nu har partiets landsformand meddelt sin kandidatur som folketingskandidat i Københavns Storkreds.

”Som Københavner gennem 8 år ser jeg frem til at kæmpe for KD, også i Danmarks hovedstad. Både her og i resten af landet er vi på vej frem. Jeg vil kæmpe for, at KD efter næste folketingsvalg er at finde på Christiansborg, hvor vi fortsat vil kæmpe for det gode liv. Jeg vil også gerne sige Østjyllands storkreds en stor tak for det gode samarbejder,” udtaler hun i meddelelsen.  

I meddelelsen fremgår det, at Isabella Arendt i efteråret har afholdt en række møder med Søren Pape Poulsen (K) og Jakob Ellemann-Jensen (V), hvor partiets indflydelse for en borgerlig regering er blevet understreget:

”Samarbejdet mellem Søren, Jakob og jeg har været godt indtil nu, jeg ser frem til at bygge videre på dette så vi sammen kan kæmpe for en borgerligt ledet regering, som vi tror på vil være det bedste for Danmark,” lyder det fra Isabella Arendt i meddelelsen.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Isabella Arendt

Senior public affairs rådgiver, Landbrug og Fødevarer, familiepolitisk rådgiver, Tænketanken Prospekt
BA i Statskundskab (Københavns Uni. 2017)

0:000:00