Klemte byrødder i fokus: Her er årets mest læste debat på Altinget Kommunal

TILBAGEBLIK: Nærhedsreformen og forholdet mellem byrødder og embedsmænd har optaget læserne af Altinget Kommunal mest. Læs eller genlæs årets fem mest populære debatindlæg her.

'Forvaltningen har overtaget magten i min kommune' af byrådsmedlem Anne Marie Geisler Andersen (R) er årets mest læste debatindlæg på Altinget Kommunal.
'Forvaltningen har overtaget magten i min kommune' af byrådsmedlem Anne Marie Geisler Andersen (R) er årets mest læste debatindlæg på Altinget Kommunal.Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

Magtforholdet mellem byrådspolitikere og embedsmænd er omdrejningspunktet i årets mest læste debatindlæg på Altinget Kommunal.

Nu hvor det coronadominerede år i dansk politik er ved at rinde ud, har vi fundet de store regneark frem og set på, hvilke debatemner der har trukket flest læsere i 2020.

Her er de fem mest læste debatindlæg:

 

Anne Marie Geisler Andersen1. Byrådsmedlem: Forvaltningen har overtaget magten i min kommune

Bragt 3. juni

Det var i høj grad forvaltningen, der satte dagsordenen i Esbjerg Kommune. Politikerne var groft sagt reduceret til en bestyrelse, der påså, at tingene gik rimeligt for sig inden for forvaltningens rammer, skrev byrådsmedlem Anne Marie Geisler Andersen (R).

"Vi menige byrådsmedlemmer skal ikke være reduceret til nogle, der læser en dagsorden, møder op og siger ja eller nej til den ene indstilling, der foreligger fra forvaltningen. Sådan oplever jeg det desværre, og årsagerne er mange."

Læs indlægget her

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00