Kræftens Bekæmpelse henter ny chef i Moderniseringsstyrelsen

JOBSKIFTE: Kontorchef i Moderniseringsstyrelsen Maja Maar Outzen bliver ny organisationsudviklingschef i Kræftens Bekæmpelse. 

Sct. Annæ Palæ ved Landgreven i København, hvor Moderniseringsstyrelsen holder til.
Sct. Annæ Palæ ved Landgreven i København, hvor Moderniseringsstyrelsen holder til.Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Kanishka Dastageer

I mandags havde nu forhenværende kontorchef i Moderniseringsstyrelsen Maja Maar Outzen første dag som ny organisationsudviklingschef i Kræftens Bekæmpelse. 

Det oplyser hun i et opslag på Linkedin. 

Den nye organisationsudviklingschef har set frem til at starte i sin nye stilling. 

Jeg glæder mig til at blive del af et stærkt og aktivt fællesskab, der arbejder med en sag, som mange kan relatere sig til, og give mit bidrag sammen med 47.000 frivillige og godt 700 ansatte i arbejdet for et liv uden kræft.

Maja Maar Outzen
Organisationsudviklingschef i Kræftens Bekæmpelse

"Det er med lige dele ydmyghed og begejstring, at jeg tiltræder som organisationsudviklingschef i Kræftens Bekæmpelse. Jeg glæder mig til at blive del af et stærkt og aktivt fællesskab, der arbejder med en sag, som mange kan relatere sig til og give mit bidrag sammen med 47.000 frivillige og godt 700 ansatte i arbejdet for et liv uden kræft," skriver hun. 

Ekskollega: En vemodig dag
Kontorchef i Moderniseringsstyrelsen Jesper Schaumburg-Müller skriver i et opslag på Linkedin, at Maja Maar Outzen vil blive savnet i styrelsen. 

"Ud over at Maja er et fantastisk menneske, som jeg er glad for at have været kollega med, har hun fagligt sat barren utrolig højt og formået at give styrelsen en stemme på aktuelle områder som samarbejde, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og rekruttering," skriver han. 

Til afskedsreceptionen for den afgående kontorchef var der både taler fra direktør Poul Taankvist, vicedirektør Linda Nordstrøm Nissen og flere andre.  

Maja Maar Outzen var ansat som kontorchef med ansvar for arbejdsmiljø, samarbejde og kompetenceudvikling i Moderniseringsstyrelsen siden 2017.

0:000:00