L 4 (Skatteministeriet)

Forslag til lov om ændring af skattekontrolloven og forskellige andre love. (Gennemførelse af direktiv om at imødekomme det akutte behov for at udsætte visse frister for indgivelse og udveksling af oplysninger på beskatningsområdet på grund af covid-19-pandemien og ændring af ikrafttrædelse af ændring af håndtering af A-skat m.v. i forbindelse med udbetaling fra feriegarantiordninger m.v.).

Med lovforslaget foreslås det at gennemføre de udskydelser af fristerne for udveksling af oplysninger mellem Skatteforvaltningen og skattemyndighederne i de andre EU-medlemsstater, der følger af fristudskydelsesdirektivet, som blev vedtaget den 24. juni 2020. Udskydelsen er begrundet med covid-19 pandemien.

Endvidere foreslås det, at fremrykke ikrafttrædelses- og virkningstidspunktet af den ændring af feriegarantiordningens håndtering af A-skat m.v. i forbindelse med udbetaling af feriegodtgørelse fra feriegarantiordninger m.v., da de ved en fejl først er sat til at træde i kraft den 1. januar 2021, jf. lov nr. 810 af 9. juni 2020. Det foreslås således, at de får virkning fra den 1. september 2020.

Det foreslås at loven træder i kraft den 30. oktober 2020.

Lovforslag som fremsat


---
Denne artikel er lavet automatisk baseret på dokumenter fra Folketinget. Altinget tager forbehold for eventuelle fejl i teksten.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Bødskov

Erhvervsminister, MF (S)
BA i samfundsfag (Aalborg Uni. 1994)

0:000:00