Om  
Stig Kirk Ørskov
Lisbeth Knudsen

Lisbeth Knudsens arvtager i Danske Medier er fundet

Efter Lisbeth Knudsens afgang har bestyrelsen i Danske Medier valgt, at JP/Politikens Hus' administrerende direktør, Stig Kirk Ørskov, skal være ny formand. 

Sara Ridder

På et bestyrelsesmøde er JP/Politikens Hus' administrerende direktør, Stig Kirk Ørskov, blevet udpeget til at være Lisbeth Knudsens afløser som formand i Danske Medier. Det erfarer Media Watch.

Efter Lisbeth Knudsen i sidste uge stoppede som koncernchef i Berlingske Media og som ansvarlig chefredaktør for Berlingske, kunne hun ikke længere være formand for de private mediers interesseorganisation, og derfor har bestyrelsen valgt, at næstformanden Stig Kirk Ørskov nu skal stå i spidsen.

Den nye formand for Danske Medier har været i sin nuværende direktør-stilling siden 2014 og har tidligere været analyse- og erhvervschef på Politiken og fra 2006-2010 chefredaktør på avisen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stig Kirk Ørskov

Adm. direktør, JP/Politikens Hus, formand, Danske Mediers Arbejdsgiverforening, næstformand, Danske Medier
ba.scient.adm. (Roskilde Uni. 1997)

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør, Altinget og Mandag Morgen, formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, Odense Symfoniorkester og Rønnow, Leth og Gori Arkitekter, Foreningen TjekDet og Demokratikommissionen, bestyrelsesleder, Niras
journalist (DJH 1975)

0:000:00