Lyt til artiklen om Støjbergs alternative virkelighed

PODCAST: Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, analyserer i det seneste udgave af Altingets magasin på sagen om Inger Støjbergs såkaldte barnebrude. Her kan du lytte til hele artiklen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Lige siden 2001 har der været en arbejdsdeling i den borgerlige blok: DF råbte højt om udlændinge, og Venstre styrede uden om brud på konventionerne og love.

Det ændrede sig, da Inger Støjberg blev minister på området. Nu blev de to roller samlet hos en og samme person. Det er næsten mere, end man kan bede et menneske om at gabe over.

Sådan skriver Jakob Nielsen, Altingets chefredaktør, om denne artikel, som han har skrevet til Altingets seneste magasin. Her kan du lytte til hele artiklen, der er læst op af Tore Keitum Fisker fra strillo.com.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser Næste artikel Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm? Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm?
Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

ANALYSE: Der er fuld gang i spekulationerne om, hvem der skal erstatte Sundheds- og Ældreministeriets departementschef, Per Okkels. Region Hovedstadens øverste embedsmand er favorit. Aktørerne frygter en karriererytter, der mentalt stadig sidder i Stats- eller Finansministeriet.