Marie Krarup: Lad DF og Nye Borgerlige danne fælles udlændingepolitisk front

KOMMENTAR: Pernille Vermund er decideret uhæderlig, når hun beskylder DF for at "sidde på hænderne" under migrantkrisen i 2015. Vermund burde snarere gå i krig med de sande fjender af en stram udlændingepolitik end bekrige DF, skriver Marie Krarup.

Ugens store begivenhed i min verden var debatten mellem formændene for Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

Jeg fulgte både optaktsdebatter og interviews og selvfølgelig selve debatten. Og Pernille Vermunds tilgang til Dansk Folkeparti bliver ved med at chokere mig.

Hvordan kan Pernille Vermund dog sige, at "DF sad på hænderne i september 2015, mens migranterne væltede ind over grænsen"? Det sagde hun til TV 2 News 7. marts.

Jeg husker selvfølgelig selv september 2015 og de forsøg, vi i Dansk Folkeparti gjorde for at få regeringen til at reagere. Samråd efter samråd. Krav om grænsekontrol. Debatter, debatter og indlæg.

Vi brugte alle de parlamentariske metoder, som man kan bruge. Hvad skulle vi dog ellers have gjort? Skulle vi have bevæbnet os og lavet vores egen grænsekontrol? Er det det, Pernille Vermund ønskede?

Jeg blev faktisk spurgt, om jeg ville være med til det i 2015, men jeg ville naturligvis kun bruge lovlige og parlamentariske metoder. Men mener Pernille Vermund, at politikere i Dansk Folkeparti burde have brugt ulovlige midler i september 2015 for at stoppe migranterne?

Jeg glæder mig til at høre et svar på dette spørgsmål på et tidspunkt.

Selvfølgelig vil Pernille Vermund sige, at vi "bare" skulle have væltet regeringen i september 2015. Det plejer at være Nye Borgerliges løsning på alt (det vil det nok være, lige indtil de også falder ned fra et træ som Liberal Alliance). 

Men havde det virkelig været så fantastisk en idé i september 2015 at kaste landet ud i en ny valgkamp, der jo betyder politisk handlingslammelse, samtidig med at migranterne strømmede ind, og samtidig med at medierne var fulde af "hvor er det bare synd for de små børn"-historier, der gav medløb til godhedsindustrien og deres politiske venner?

Jeg glæder mig til at høre et svar på dette spørgsmål på et tidspunkt.

Pernille Vermund er efter min mening ikke hæderlig, når hun påstår, at Dansk Folkeparti sad på hænderne i 2015. Med et par klik på internettet kunne hun have fået viden om, hvad vi rent faktisk gjorde. Også selvom jeg godt kan se, at pressen var mere optaget af at dække "hvor er det bare synd for de små børn"-historier end af Dansk Folkepartis parlamentariske aktiviteter.

Men Dansk Folkeparti gjorde faktisk alt, hvad vi kunne inden for lovens og demokratiets grænser for at stoppe migranterne i 2015. Og vi var fortvivlede over, at det ikke var nok til at stoppe migrantstrømmen. Men i løbet af et år fik vi faktisk gennemført grænsekontrol og mange flere stramninger til gavn for landet og en klog udlændingepolitik.

Derfor bør Pernille Vermund finde nogle andre at spille smart over for for at vinde stemmer.

Det er ikke fair at misbruge Dansk Folkeparti, som er det eneste parti, der har den samme udlændingepolitik som Nye Borgerlige.

Jeg vil derfor sige til Nye Borgerlige: Gå dog i krig med de sande fjender af en stram udlændingepolitik: Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og så videre. Og lad så Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige danne fælles front på det udlændingepolitiske område. Og kun dér.

For Nye Borgerliges liberalistiske økonomi, kultur og uddannelsespolitik ligger meget langt fra Dansk Folkepartis ansvarlige nationalkonservative politik. Vi ved, at sammenhængskraft betyder noget. Det forstår Pernille Vermund tydeligvis ikke.

Jeg glæder mig til debatmøder med Pernille Vermund. Vi er opstillet i samme storkreds, og Pernille Vermund har for lang tid siden modtaget en invitation til debat. Jeg ser meget frem til, at hun accepterer invitationen.

Måske jeg så kan få gjort klart over for Pernille Vermund, at de udtalelser, som hun er kommet med om Dansk Folkeparti på det seneste, er uhæderlige!

Forrige artikel Nina Groes: Ligestillingen tabte, da BT kårede Vermunds sexappeal Nina Groes: Ligestillingen tabte, da BT kårede Vermunds sexappeal Næste artikel Jens Chr. Grøndahl: Integrations­debatten kører i ring Jens Chr. Grøndahl: Integrations­debatten kører i ring