Mellemfolkeligt Samvirke får ny generalsekretær

41-årige Tim Whyte er ansat som ny generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke. Tim Whyte overtager stillingen fra Frans Mikael Jansen, der har været generalsekretær i de seneste 10 år.

Tim Whyte er ny generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke. (Mellemfolkeligt Samvirke)
Tim Whyte er ny generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke. (Mellemfolkeligt Samvirke)
Jens Claudi

Mellemfolkeligt Samvirke skal have ny generalsekretær, og valget er faldet på Tim Whyte. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse. 

41-årige Tim Whyte kommer fra en stilling som vicedirektør for Save the Children i Bangladesh. Han er uddannet historiker og har tidligere arbejdet for Operation Dagsværk, ILO og været kommunikationschef i Verdens Skove.

"Jeg glæder mig helt enormt til at vende tilbage til Mellemfolkeligt Samvirke. Organisationen er samlingspunkt for unge aktivister, der brænder for at forandre verden og skabe mere retfærdighed og lighed. Jeg er meget begejstret over at få lov til at gå foran i den kamp," siger Tim Whyte. 

Forkvinde i Mellemfolkeligt Samvirke, Helle Munk Ravnborg, der idag offentliggjorde udnævnelsen af Tim Whyte, er glad for den nye generalsekretær. 

"Tim er ung, erfaren og stærkt anerkendt fra en række forskellige organisationer. Han er på alle måder et globalt, solidarisk menneske med en stærk retnings- og retfærdighedssans. Han har markeret sig som en visionær og innovativ leder, der formår at omsætte de store og kreative tanker til resultater. Han vil kunne styrke og videreudvikle vores arbejde," siger Helle Munk Ravnborg.

Tim Whyte tiltræder den nye stilling 1. september. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00