Ny direktør for Altinget

OM OS: Christoph Nørgaard (45) bliver ny direktør for Altinget og Mandag Morgen. Han kommer fra en stilling som direktør for salg og marked i Aller.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget
Redaktionen

Christoph Nørgaard (45) tiltræder 1. november 2019 som ny direktør for selskabet bag medierne Altinget i Danmark og Sverige samt Mandag Morgen.

Christoph Nørgaard er cand.merc. i International Business fra Aarhus Universitet, 2002. Han kommer fra en stilling som direktør for salg og marked i Aller og er valgt af bestyrelsen blandt flere kvalificerede kandidater.

Christoph Nørgaard har en baggrund i telebranchen, 2005-2017 som leder i TDC og Telia, senest som vice president i Telia med ansvaret for privatkunderne samt CEO for DLG Tele.

”I en tid med fake news og dalende tillid til medier og institutioner har Altinget og Mandag Morgen en helt central rolle i vores samfund. Den position har jeg fra starten været tiltrukket af,” siger han.

Øget indtjening og internationalisering
Selskabets formand og ejer Rasmus Nielsen begrunder valget:

”Christoph Nørgaards baggrund i telebranchen er central for os. Branchen er som os abonnementsbaseret og har oplevet stor vækst- og indtjeningsevne. Med afsæt i en større familieejet medievirksomhed kommer Christoph ligeledes med stærke kommercielle kompetencer. Det vil komme ham og os til gode i opgaven med gennem kontrolleret vækst og omkostningsstyring at øge lønsomheden, så koncernen konsolideres og klargøres til nye produkter og markeder.”

Netop forventningen om øget indtjening, fortsat vækst og internationalisering har betydning for Christoph Nørgaard:

”Virksomheden i rivende udvikling er netop kåret som femdobbelt gazellevirksomhed og har fortsat et stort potentiale – ikke kun i Danmark, men på tværs af landegrænser – som jeg glæder mig til at være med til at realisere. Sammen med kollegerne i mediernes forskellige forretningsområder skal vi styrke den samfundsposition, Altinget og Mandag Morgen har opbygget som uvildige medier, og brede den gode journalistik ud til flere mennesker.”

Gruppen, formelt Rasmus Nielsen Holding ApS, beskæftiger 180 fuldtidsansatte og ejer Altinget.dk, Altinget.se og Mandag Morgen med ugebrev og tænketank. Desuden ejes Grønbechs Hotel i folkemødebyen Allinge og majoriteten i datatjenesten Monitor. Mandag Morgen kan til november fejre sit 30-års jubilæum, mens Altinget fylder 20 år til januar.

Dokumentation

Blå bog – udvalgt

Christoph Nørgaard, født 29. august 1974, Herning

Uddannet cand.merc. i International Business, Aarhus Universitet (Handelshøjskolen), 2002

November 2019: Adm. direktør Altinget / Mandag Morgen

2018-2019: Direktør Salg & Marked, Aller Media

2015-2017: Vice president, Telia Danmark & CEO, DLG Tele

2011-2015: Vice president, Telia Danmark

2009-2011: Senior vice president, TDC

2006-2009: Director product management, TDC

2005-2006: Head of business development, TDC

2002-2005: Marketing manager, Dangaard Telecom/Brightpoint

Privat bor Christoph i Skovshoved sammen med hustruen Tina og deres to drenge. Fritiden bruges på familien, kulturelle oplevelser og sport, hvor han træner det lokale U8 fodboldhold i Skovshoved Idrætsforening. Christoph holder af oplevelsesrejser med familien og besøg i sommerhuset, gerne i selskab med gode venner.

 


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christoph Nørgaard

Adm. direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

0:000:00