Nyhedsbrev 5. juni: Den britiske ambassadør siger farvel

SOMMERMØDE: Fjerde nyhedsbrev fra Altinget Sommermøde er sendt ud. Læs om den britiske ambassadørs deltagelse i Sommermødet. Og find ud af, hvordan du nemt kan planlægge din deltagelse. 

Redaktionen

Kære læser 

Selvom Folkemødet på Bornholm er aflyst i år, er den demokratiske samtale heldigvis ikke aflyst.

Det bliver jeg bekræftet i, når jeg kigger programmet for Altinget Sommermøde igennem. Det indeholder masser af de debatter, vi kender fra Folkemødet:

Er det medicinalindustrien, der skal redde den danske økonomi efter corona?

Foto:
Foto:

Hvordan får virksomhederne flere kvinder med i ledelsen?

Og hvilken rolle skal civilsamfundet spille i det danske demokrati?

Foto:

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre det hele. Og jeg håber, at du vil se med.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Altinget Sommermøde, og få alt vigtig information

 Jakob Nielsen

Med venlig hilsen 
Jakob Nielsen
Chefredaktør,
Altinget og Mandag Morgen 

 

Den britiske ambassadør siger farvel

I fire år har Dominique Schroeder været Storbritanniens ambassadør i Danmark. Nu er han på vej hjem til et London, som ikke længere er medlem af EU.

I en samtale med Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, gør han status over forholdet mellem Danmark og Storbritannien med et blik på historien, nutiden og fremtiden. Og han svarer på spørgsmål om, hvad fremtiden vil bringe i forholdet mellem København og London.

Det er torsdag morgen 11. juni klokken 8.00-8.30. Gå ikke glip af det. Tilføj arrangementet til din kalender her. 

Planlæg, hvad du skal se på Altinget Sommermøde

Vi har gjort det nemmere for dig at planlægge dit Sommermøde hos Altinget.

På Sommermødets hjemmeside kan du ved et par klik få tilføjet arrangementer til din kalender, så du bliver mindet om at se med.

Proceduren er let. Klik på kalenderikonet ud for den debat, du ønsker at tilføje og gemme i kalenderen. Det fungerer også på mobilen.

Begynd at planlægge dit Sommermøde med det samme her.

DK4 laver resume fra Sommermødet hver aften

Tænder man for DK4 klokken 21.00 10., 11. og 12. juni, er der Altinget Sommermøde på tv-kanalen.

Hver aften samler DK4 op på dagen. De gensender alle partiledertalerne, viser et par debatter og får Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, til at komme med sin analyse af partiledernes taler og fremhæve nogle af dagens politiske højdepunkter.

Ud over det daglige resume på tv-kanalen sender DK4 hele Altinget Sommermøde live på deres dab-kanal.

Du finder kanalen her.

 

Mød en sommermødepartner

Coronakrisen har rystet både politikere, sundhedsmyndighederne, økonomien og vores hverdag. Derfor er det også meget relevant, at en række af vores sommermødepartner på forskellige måder sætter coronavirussens konsekvenser og muligheder til debat.

TrygFonden spørger: Hvad har coronakrisen gjort ved danskernes tryghed? Og får blandt andre Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og TrygFondens direktør, Rie Odsbjerg Werner, til at diskutere spørgsmålet. Tidligere Deadline-vært Nynne Bjerre Christensen modererer debatten. Læs hvornår her.

Realdania vil gerne diskutere med blandt andre direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen og direktør i Visit Danmark Pia Lange Christensen, hvordan vi får bygget et samfund, der er endnu bedre end det, vi havde inden corona. Tilføj begivenheden til din kalender her.

Også Dansk Folkeoplysnings Samråd stiller et corona-spørgsmål: Hvad skal vi som samfund lære af coronakrisen. Professor Ove Kaj Pedersen udfolder sine perspektiver efterfulgt af en debat mellem Paula Larrain, Søs Marie Serup og forsker i demokratisk fornyelse Silas Harrebye. Læs mere her.

Vær med til at få endnu flere til at kende til Altinget Sommermøde. Klik på videoen, og del vores korte video med dit netværk.​

Dokumentation

Information om Altinget Sommermøde
Over tre dage samler vi politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

Altinget Sommermøde afvikles 10.-12 juni 2020 live fra Altingets Gård, Ny Kongensgade 10, 1472 København med program fra klokken 8.00 til cirka klokken 20.00 om aftenen.

Det er gratis at deltage, og alle arrangementer er åbne for alle. Men myndighedernes retningslinjer for, hvor mange vi må samles, skal selvfølgelig overholdes. Derfor kommer de fleste også til at deltage i sommermødet på andre måder end fysisk i Gården.

Altinget Sommermøde kan opleves:

  • som livestreaming på Altinget.dk og Altingets Facebookside
  • som video og podcast
  • på TV 2 News, der sender alle partiledertalerne
  • på DK4’s dab- og tv-kanal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra Altinget Sommermødet, hvor vi sender alt vigtig information om programmet, deltagelse og vores partnere.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion