Om Altinget Energi og Klima

Altinget Energi og Klima leverer nyheder, debat og baggrund om dansk energi- og klimapolitik.

Altinget Energi og Klima dækker dansk klima- og energipolitik og skaber rum for både de politiske og faglige diskussioner.

Afsættet er det politiske spil om klimaloven, klima- og energilovgivning og dens konsekvenser. Hovedfokus er på Folketinget og Slotsholmen, men også med øje for større beslutninger i EU og i FN-sporet.

Det sker med udgangspunkt i dækning af tilblivelse, forhandling og implementering af ny lovgivning samt et tilbagevendende fokus på klimaforhandlinger og finanslove.

Konkret skriver Altinget Energi og Klima om de politiske aftaler om klimahandlingsplaner, finansloven, energilovgivning, konsekvenser herunder for samfundsøkonomien, Klimarådets arbejde, ny forskning og input fra ngo'er og erhvervsaktører, den grønne omstilling, energiplanlægning og regulering af erhvervslivet foruden de internationale aftaler om klimaindsatsen.

Udgivelser
Altinget Energi og Klima udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge. Og hver tirsdag og torsdag udkommer nyhedsbrevet med nyheder, baggrund, debat og analyser. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for energi- og klimaområdet, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Følg Altinget Energi og Klima på Twitter: @AltingetKlima

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Energi og Klima, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Øyen Jensen

Redaktør, Altinget Energi & klima & Altinget Forsyning
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008), MA i journalistik (City Uni., London 2009)