Om Altinget Udvikling

OM OS: Altinget Udvikling leverer nyheder, baggrund og debat om dansk udviklingspolitik.

Altinget Udvikling sætter med nyheder, baggrund, interviews, portrætter og analyser fokus på dansk udviklingspolitik.

Altinget Udvikling vil stå for en kontinuerlig dækning af dansk udviklingspolitik og gennem kritisk og uvildig journalistik oplyse om de politiske beslutninger og processer, der vedrører tildeling og prioritering af den danske udviklingsbistand. Samtidig følger Altinget Udvikling de danske udviklings- og nødhjælpsorganisationer samt andre professionelle aktører inden for udviklingsområdet tæt.

Indholdet på Altinget Udvikling har baggrund i Danmarks engagement i danske prioritetslande og øvrige udviklingslande. Herunder også dansk deltagelse i og fordeling af bistandsmidler gennem internationale organer som EU og FN.

Udgivelser
Altinget Udvikling udkommer hver mandag med overblik over den kommende uge og hver onsdag og fredag udsendes henholdsvis nyhedsbrev med aktuelle analyser, nyheder, baggrund, interviews og portrætter samt et debatnyhedsbrev om aktuelle udviklingspolitiske emner. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Udvikling på Twitter: @AltingetUdv

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk.

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk.

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.