Parlamentet #12: Hvad skal der ske, når UK er ude af EU?

PODCAST: Altinget og den britiske ambassade i Danmark har afholdt konferencen Beyond Brexit. Derfor kan du i denne særudgave af Parlamentet høre, hvad en Brexit-minister prioriterer, hvad Danske Rederier håber, der sker efter Brexit, og hvorfor en stærk Europol-aftale med briterne er vigtig.

Onsdag afholdt Altinget konferencen Beyond Brexit, og der var besøg fra flere prominente ansigter.

Blandt andet fandt Europol-chefen vej til talerstolen, det samme gjorde en Brexit-minister fra den britiske regering, ligesom der var danske indslag fra direktøren i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, og Anne Steffensen, direktør i Danske Rederier.

I en særudgave af Parlamentet, Altingets podcast om Europa, har vi derfor udvalgt nogle af de interessante taler, så du du har mulighed for at høre nogle af pointerne.

Hør blandt andre Anne Steffensen sammenligne de britiske Brexit-forhandlinger med en tenniskamp, hvor briterne aldrig får bolden over nettet til EU på den modsatte side.

Og hør en af Brexit-ministrene i den britiske regering, Robin Walker, fortælle om samarbejdsaftalen mellem briterne og EU.

Klik her og abonner på Parlamentet i iTunes. Find os på Soundcloud her. Find os på Stitcher her.

 

Udgivelsen er en del af Altingets tema om Brexit. Et tema, som er støttet økonomisk af Europa-Nævnet.

Forrige artikel Lydartikel: Globalisering, demokrati eller national suverænitet? Vi kan kun vælge to ud af tre Lydartikel: Globalisering, demokrati eller national suverænitet? Vi kan kun vælge to ud af tre Næste artikel Parlamentet #13: Til kaffe med Løkke: EU er fremtiden for Danmark, 100 procent! Parlamentet #13: Til kaffe med Løkke: EU er fremtiden for Danmark, 100 procent!