Parlamentet #19: Holder Thulesen Dahl med Storbritannien eller EU?

PODCAST: Hvad vil Løkke have ud af sin charmetur til Portugal og Spanien? Hvad kan Orbáns storsejr i det ungarske valg betyde? Og er Dansk Folkepartis formand egentlig mest på Storbritanniens eller EU's side i forhandlingerne om Brexit? Hør om dét i denne uges Parlamentet.

Klik her og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stichter her

Briterne bliver slået lidt for meget i hovedet over, at de har valgt at træde ud af det europæiske samarbejde, mener Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

Derfor har Altinget: parlamentet været på besøg på Thulesen Dahls kontor til en snak om, hvordan forhandlingerne mellem EU og Brexit i hans øjne burde forløbe.

Det kan du høre mere om i denne uges Parlamentet, hvor DF-formanden også fortæller, at han håber på en folkeafstemning i fremtiden, hvor danskerne kan tage stilling til, hvilken retning EU-samarbejdet skal gå - frem for blot at stemme ja eller nej.

Du får også et overblik over ugens nyheder i EU med Rikke Albrechtsen. I denne uge er chefredaktør Jakob Nielsen vært.

Klik her og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stichter her

Med støtte fra
 

Forrige artikel Bent Hansen om dårligt forhold til KL: Har ikke mødtes i et år Bent Hansen om dårligt forhold til KL: Har ikke mødtes i et år Næste artikel Lyt til artiklen om, at fremtidens embedsmand er fanget mellem Facebook og DF Lyt til artiklen om, at fremtidens embedsmand er fanget mellem Facebook og DF
Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm?

Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm?

POLITISK STUEGANG: Når det går den forkerte vej med danskernes sundhed, har 20 års forebyggelsesindsats så været forgæves? Søren Brostrøm svarer i Politisk Stuegang. Her taler vi også om ”kæmpe kvalitetsdyk” i dele af psykiatrien, og styrelseschefen kommer med en opsang til unge læger. Og han forudser store udfordringer for Lægeforeningens nye formand.