Podcast: Brexit er en realitet - men forhandlingerne fortsætter

AJOUR: Skulle man tro, at Brexit betyder, at de mange forhandlinger imellem EU og UK nu er slut, kan man godt tro om. Altinget Ajour giver et overblik over, hvad næste skridt er.

Artiklen blev udgivet første gang 27. januar 2020 og altså inden Storbritannien trådte ud af EU. 

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

1. februar skulle den være god nok - dér er det ikke muligt at finde en politiker fra Storbritannien i Europa-Parlamentet, og fra den dato er Storbritannien ude af EU.

Dermed er første kapitel af de mange forhandlinger overstået, men det betyder ikke, at forhandlingerne er slut.

Nu venter næste kapitel, hvor EU og Storbritannien skal forhandle om det fremtidige forhold. Altinget Ajour giver et overblik over, hvad der er på spil nu. Dagens gæst er Altingets europapolitiske analytiker, Thomas Lauritzen.

 

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: 2020 bliver afgørende for Socialdemokratiets ambition om at være børnenes parti Podcast: 2020 bliver afgørende for Socialdemokratiets ambition om at være børnenes parti Næste artikel Podcast: Rigsfællesskabets Arktis-strategi vil blive nærlæst af resten af verden Podcast: Rigsfællesskabets Arktis-strategi vil blive nærlæst af resten af verden
Holstein: Ny post er et tveægget sværd for Messerschmidt

Holstein: Ny post er et tveægget sværd for Messerschmidt

ANALYSE: Med sin nye titel som næstformand er Morten Messerschmidt nu ubetinget Dansk Folkepartis kronprins. Men det giver ham også et medansvar for partiets fremtid, der kan ende med at trække ham ned sammen med Kristian Thulesen Dahl, siger Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.