Riisager i podcast: Løsningen på de ulykkelige unges udfordringer skal findes i blå blok

AJOUR: Tidligere undervisningsminister Merete Riisager opfordrer blå blok til at samle sig om familiepolitikken og på den måde sikre mindre mistrivsel blandt de unge. Hør, hvordan Riisagers og den nuværende undervisningsminister ser forskelligt på udfordringen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Siden valgnederlaget i sommeren 2019 har den blå blok ledt efter et fælles politisk projekt.

Tidligere undervisningsminister for Liberal Alliance, Merete Riisager, mener at familiepolitikken og de ulykkelige unge er et godt projekt at samle borgerligheden omkring.

Hendes løsninger handler ikke om at ændre på karakterskalaen eller fjerne tests. I stedet skal løsningen findes hos forældrene og i familielivet. Det fortæller hun om i en ny bog, der hedder “Selvbyggerbørn”, som Riisager har skrevet.

I dagens udgave af Altinget Ajour kan du høre Altingets børneredaktør, Simon Lessel, forklare om ex-ministerens idéer - og hvordan de adskiller sig fra den nuværende undervisningsministers, Pernille Rosenkrantz-Theil, idéer.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan skal ny trepartsaftale sørge for færre fyringer under coronakrisen Podcast: Sådan skal ny trepartsaftale sørge for færre fyringer under coronakrisen Næste artikel Podcast: Er drømmen om gratis grøn omstilling utopi efter elbilskommissionen? Podcast: Er drømmen om gratis grøn omstilling utopi efter elbilskommissionen?
Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

VÆLGERNE VANDRER: Næsten ni ud af ti af Konservatives nye vælgere satte kryds ved Venstre ved sidste folketingsvalg. Det viser en ny analyse af, hvordan vælgerne er vandret siden valget i juni 2019.