Podcast: Ellemanns udmelding om en stram udlændingepolitik vinder ingen valg - men den er nødvendig

AJOUR: Vil man magten i Danmark, skal vælgerne vide, at man står for en stram udlændingepolitik. Det har Jakob Ellemann nu slået fast - men der mangler stadig politiske visioner og idéer fra partiet. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er gæst i studiet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Jakob Ellemann Jensen slog i et stort opsat interview med Avisen Danmark fast, at han og Venstre står for en stram udlændingepolitik, hvor der ikke vil blive lempet med dem ved magten.

Det skete efter en periode, hvor Venstre-formanden har præsenteret udspil og løsninger på klimaspørgsmålet i samspil med Radikales Morten Østergaard - men i interviewet havde Ellemann behov for at lægge markant afstand til Radikale, og slå fast at han vil være statsminister for den blå blok - uden Radikales mandater.

Men størstedelen af Folketingets partier står i forvejen for en stram udlændingepolitik - så er det nok for Venstre at pointere, at man står for en stram udlændingepolitik?

Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, ser nærmere på udmeldingen og på Venstres strategi i dagens udsendelse af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Sommerpodcast: Bør sundhedspolitik tænkes ind i al lovgivning? Sommerpodcast: Bør sundhedspolitik tænkes ind i al lovgivning? Næste artikel Podcast: Hvad i alverden foregår der i Forsvarets Efterretningstjeneste? Podcast: Hvad i alverden foregår der i Forsvarets Efterretningstjeneste?
Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

VÆLGERNE VANDRER: Næsten ni ud af ti af Konservatives nye vælgere satte kryds ved Venstre ved sidste folketingsvalg. Det viser en ny analyse af, hvordan vælgerne er vandret siden valget i juni 2019.