Podcast: Ellemanns udmelding om en stram udlændingepolitik vinder ingen valg - men den er nødvendig

AJOUR: Vil man magten i Danmark, skal vælgerne vide, at man står for en stram udlændingepolitik. Det har Jakob Ellemann nu slået fast - men der mangler stadig politiske visioner og idéer fra partiet. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er gæst i studiet.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Jakob Ellemann Jensen slog i et stort opsat interview med Avisen Danmark fast, at han og Venstre står for en stram udlændingepolitik, hvor der ikke vil blive lempet med dem ved magten.

Det skete efter en periode, hvor Venstre-formanden har præsenteret udspil og løsninger på klimaspørgsmålet i samspil med Radikales Morten Østergaard - men i interviewet havde Ellemann behov for at lægge markant afstand til Radikale, og slå fast at han vil være statsminister for den blå blok - uden Radikales mandater.

Men størstedelen af Folketingets partier står i forvejen for en stram udlændingepolitik - så er det nok for Venstre at pointere, at man står for en stram udlændingepolitik?

Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, ser nærmere på udmeldingen og på Venstres strategi i dagens udsendelse af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00