Podcast: Er Trump ved at stjæle valget?

AJOUR: Der er endnu ikke en klar vinder af det amerikanske valg - men Donald Trump har udråbt sig selv som vinder. Få en opdatering over, hvad vi ved og ikke ved. Udsendelse med Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Resultatet af det amerikanske valg bliver så tæt, som flere på forhånd havde frygtet.

Donald Trump har vundet flere af de store svingstater, men endnu mangler den endelige optælling fra flere centrale stater - og derfor er en vinder endnu ikke udråbt.

Det afholdt dog ikke Donald Trump fra at udråbe sig selv som vinder af valget på et pressemøde onsdag morgen dansk tid.

Hvad ved vi om det amerikanske valg? Hvad skal der til, for at Donald Trump rent faktisk kan kalde sig for vinder - og hvad skal der til, for at Joe Biden tipper resultatet over til sin side?

Få en opdatering på det i denne udsendelse, hvor Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, har chefredaktør Jakob Nielsen i studiet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Klima, arktis og forsvar - sådan påvirker amerikanernes valg Danmark Podcast: Klima, arktis og forsvar - sådan påvirker amerikanernes valg Danmark Næste artikel Podcast: Hvordan blev USA-valget endnu engang en neglebider? Podcast: Hvordan blev USA-valget endnu engang en neglebider?