Podcast: Hvor kommer milliarderne til hjælpepakkerne fra?

AJOUR: Regeringen har fundet over 50 milliarder kroner til hjælpepakker til erhvervslivet, lønmodtagerne og selvstændige. Hvordan får staten råd til det? Altingets Kim Rosenkilde forklarer i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Imens Danmark forsøger at stå imod spredningen af coronavirussen, har regeringen forsøgt at holde samfundet økonomisk oven vande ved hjælp af flere hjælpepakker.

De pakker har været målrettet virksomhederne, de selvstændige og lønmodtagerne, og de er en del af første forsøg på at holde økonomien oppe.

Før coronavirussens udbrud var det vanskeligt at få bare en enkelt milliard til et nyt projekt. Men det problem lader ikke til at have været lige så stort, da pengene til hjælpepakkerne skulle findes.

Hvordan er det muligt at finde alle pengene frem nu? Det ser Kim Rosenkilde, der er kommunalredaktør og dækker økonomi på Altinget, nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Tre udfordringer, coronavirus giver sundhedsvæsenet Podcast: Tre udfordringer, coronavirus giver sundhedsvæsenet Næste artikel Podcast: Sådan påvirker coronakrisen forhandlingerne om klimamålet Podcast: Sådan påvirker coronakrisen forhandlingerne om klimamålet
Messerschmidt bliver næstformand i DF

Messerschmidt bliver næstformand i DF

ROKADE: Søren Espersen stopper i DF's gruppeledelse. Det giver plads til, at Morten Messerschmidt kan overtage posten som næstformand i partiet.