Podcast: Hvordan blev USA-valget endnu engang en neglebider?

AJOUR: Donald Trump var langt bagud i målingerne, men alligevel blev USA-valget tæt. Hvordan kunne det ske? Og hvordan har Demokraterne og Republikanerne ført valgkamp i år? Altinget samler op på det amerikanske valg.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Op til USA-valget viste langt størstedelen af meningsmålingerne fra USA, at Joe Biden højst sandsynligt ville vinde valget - og mange af dem spekulerede endda i en storsejr.

Endnu er det for tidligt at sige, om Joe Biden tabte eller vandt - men det er sikkert at sige, at det i hvert fald ikke blev en storsejr til demokraten.

På hvilken måde har Donald Trump og Joe Biden ført valgkamp, og hvad er værd at notere sig fra valget?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor der i studiet er besøg af tidligere rådgiver for tre demokrater i Senatet, Jesper Packert Pedersen, Roslyn Layton, der var rådgiver for Trump, da han vandt valget i 2016, samt Peter Christian Brøndum, der har skrevet en bog om amerikansk politik og senest rapporteret fra det såkaldte rust-bælte i USA.

Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er vært.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Er Trump ved at stjæle valget? Podcast: Er Trump ved at stjæle valget? Næste artikel Podcast om mink: Et presset erhverv må lade livet for at stoppe den muterede virus Podcast om mink: Et presset erhverv må lade livet for at stoppe den muterede virus
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.