Podcast: Hvordan har Venstres konfliktsky formand klaret det første konfliktfyldte år?

AJOUR: Et år efter Ellemann overtog posten som partiformand i Venstre, gør han status. Han har betragtet sig selv som konfliktsky - så hvordan kan man lykkes som leder af et parti, hvor der er masser af konflikter? Altingets magasinredaktør analyserer.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Som om der ikke var nok problemer at bøvle med i Venstre i forvejen, så står partiet over for endnu et svært valg, når de i det nye år skal beslutte, om der er grobund for at stemme for eller mod en rigsretssag mod partiets næstformand, Inger Støjberg.

Partiet skal også håndtere de dårlige meningsmålinger, hvor Venstre bare går tilbage, og hvor Socialdemokratiet holder fast i den solide opbakning i befolkningen. Og samtidig har der flere gange været tydelige offentlige uenigheder imellem formand og næstformand.

I dagens udgave af Altinget Ajour analyserer Altingets magasinredaktør på Ellemanns første år, hvor Ellemann i et interview med Altinget selv fremhæver sig som værende konfliktsky.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Rusland, Kina og Afghanistan - her er de globale trusler mod Danmark Podcast: Rusland, Kina og Afghanistan - her er de globale trusler mod Danmark Næste artikel Podcast: Hvordan har Dan Jørgensen klaret det første klimaår? Podcast: Hvordan har Dan Jørgensen klaret det første klimaår?
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.