Podcast: KL og regionerne i ny magtkamp om sundhedsvæsenet

AJOUR: KL har fremlagt en skitse til, hvordan de mener, at fremtidens sundhedsvæsen skal se ud. Hvad siger regionerne, og hvornår kommer regeringen med et forslag til en ny struktur?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Den daværende VLAK-regering fremlagde inden valget deres udspil til, hvordan sundhedsvæsnets nye struktur skulle se ud.

Men efter valgnederlaget er den debat nu påny aktuel, og i denne uge fremlagde Kommunernes Landsforening deres bud på, hvordan de mener, at fremtidens sundhedsvæsen skal indrettes.

Det bygger på et centralt element fra det sundhedsudspil, som blev præsenteret, da Lars Løkke Rasmussen var statsminister.

Danske Regioner er bekymret for centrale detaljer i kommunernes udspil, der bliver præsenteret, imens alle parterne på sundhedsområdet venter på, at regeringen præsenterer en sundhedsreform eller sundhedsaftale.

Den sag ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Støttepartier øger krav om økonomisk hjælp til universiteter Podcast: Støttepartier øger krav om økonomisk hjælp til universiteter Næste artikel Podcast med Holstein: Spændende om Løkke kan holde masken til V-landsmøde Podcast med Holstein: Spændende om Løkke kan holde masken til V-landsmøde