Podcast: Konservatives målinger går op - kan partiet så fortsætte de små armbevægelser?

AJOUR: Konservative oplever stigende opakning i meningsmålingerne, og det sker med en strategi, der går ud på at undgå for store armbevægelser. Kan den tilgang holde, hvis opbakningen bliver større? Ajour sætter fokus på Konservative.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I weekenden holder Konservative landsråd, og det sker på et bagtæppe af gode meningsmålinger.

Ved valget i 2019 fik partiet 6,6 procent af stemmerne, og nu viser meningsmålingerne over 8 procent. Den fremgang er det eneste lyspunkt i en blå blok, der ellers er i krise og forsøger at finde fodfæste.

Partiet har oplevet fremgangen ved at holde sig i baggrunden og sige så lidt som muligt. Men hvis partiet fortsætter fremgangen, vil der blive krævet svar på flere spørgsmål - og hvordan vil det så gå med opbakningen?

I dagens udgave af Altinget Ajour analyserer Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, på Konservatives tilstand.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Det vil Venstre og Dansk Folkeparti med verdensmålene Podcast: Det vil Venstre og Dansk Folkeparti med verdensmålene Næste artikel Ugens EU-podcast: Nu starter det store slag om Europas fælles asylpolitik Ugens EU-podcast: Nu starter det store slag om Europas fælles asylpolitik
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.