Podcast med Holstein: Coronavirussen har sat oppositionen på en umulig opgave

AJOUR: Socialdemokratiet er stormet frem i meningsmålingerne under coronakrisen, men det har også været vanskeligt for oppositionspartierne at gøre den store modstand. Altingets politiske kommentator tager temperaturen på partierne i denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har taget stort set al fokus under coronakrisen, og kritikken fra partierne på Christiansborg har været fraværende.

Det har været en del af den borgfred, som politikerne har fulgt under coronavirussens udbrud, og i de seneste målinger har Socialdemokratiet bare kunnet se opbakningen i meningsmålingerne storme i vejret.

Men den politiske tilstand er ved at blive normaliseret, og det vil med al sandsynlighed betyde, at Socialdemokratiet vil miste opbakningen igen.

I dagens udsendelse ser Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, nærmere på partiernes styrke, i takt med at debatten på Christiansborg bliver normaliseret.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Der mangler stadig afgørende viden, før børnene kan lege frit igen Podcast: Der mangler stadig afgørende viden, før børnene kan lege frit igen Næste artikel Ugens EU-podcast: Belgien sætter verdensrekord i covid-dødsfald, mens Europas ledere skændes om penge Ugens EU-podcast: Belgien sætter verdensrekord i covid-dødsfald, mens Europas ledere skændes om penge