Podcast med Holstein: De borgerlige partier kæmper for sig selv snarere end blokken

AJOUR: Et år efter valget er blå blok mere fragmenteret end samlet. For Nye Borgerlige peger pilen opad, mens blokkens største parti, Venstre, stadig kæmper med at finde den rette kurs. Altingets politiske kommentator gør status over de blå partier.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

For ét år siden vandt Socialdemokratiet og rød blok valget, og siden da har især Socialdemokratiet udbygget den opbakning, de dengang fik fra befolkningen.

I blå blok kæmper partierne stadig med at finde fodfæste, og der er endnu ikke defineret et fælles projekt for de borgerlige partier.

Nye Borgerlige rammer et nyt højdepunkt i den seneste måling, men så længe blå blok kun har meget små chancer for at vinde næste valg, vil de hver især i højere grad arbejde for sig selv, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

I denne udgave af Altinget Ajour ser han nærmere på Nye Borgerlige, Venstre, Liberal Alliance og Konservatives form et år efter valget.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Bjarne symboliserer en skuffet fagbevægelse og et krav om højere dagpenge Podcast: Bjarne symboliserer en skuffet fagbevægelse og et krav om højere dagpenge Næste artikel Ugens EU-podcast: Ny satsning på socialt Europa og fælles mindsteløn Ugens EU-podcast: Ny satsning på socialt Europa og fælles mindsteløn