Podcast med Holstein: "Klogt at DF-ledelsen lukker kritiker ind i varmen"

AJOUR: Den interne kritik af DF-retningen er brudt ud i lys lue, men i denne omgang blev kritikeren indlemmet i et nyt udvalg, hvor konsekvenserne tidligere har været meget anderledes. Altingets politiske kommentator ser på, hvad det siger om partiets tilstand.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Dårlige meningsmålinger og intern kritik har ikke været en normal del af Dansk Folkepartis liv, og hvis de interne kritikere endelig kom på banen, blev de sat behørigt på plads.

Sådan gik det ikke for Anders Vistisen, da han kritiserede Dansk Folkepartis retning i Avisen Danmark. Hele sagen viser, at Dansk Folkeparti nu er et anderledes parti end tidligere.

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, dykker i dagens udsendelse ned i Dansk Folkepartis tilstand.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan har vælgerne flyttet sig siden valget Podcast: Sådan har vælgerne flyttet sig siden valget Næste artikel Ugens EU-podcast: Hvornår kan vi igen krydse grænserne i frihed og sikkerhed? Ugens EU-podcast: Hvornår kan vi igen krydse grænserne i frihed og sikkerhed?
Nyt udspil om mindsteløn tager hensyn til dansk model

Nyt udspil om mindsteløn tager hensyn til dansk model

NYHEDSANALYSE: Udkast afslører, at der er gjort meget for at holde den danske overenskomstbaserede arbejdsmarkedsmodel ude af EU-Kommissionens nye udspil om europæisk mindsteløn. Spørgsmålet er, om det er nok set med danske øjne.